categoryTopBlock

Utemöbler & trädgårdsmöbler

Upp till-35%
1 893utemöbler på rea
Black Friday

Sommaren är en tid för avslappning och det gör du bäst i bekväma utemöbler! Med våra utemöbler kan du njuta fullt ut av sommarens lata dagar. Hos oss hittar du trädgårdsmöbler i en mängd olika utföranden. Solstolar, matgrupper, parasoll, hammock och mycket annat. Våra utemöbler är tåliga, slitstarka och utvalda med största omsorg, så att möblerna håller stilen. På Chilli strävar vi även efter att erbjuda så prisvärda utemöbler som bara möjligt. Alla har nämligen rätt till en skön och ljuvlig sommar! 

Trädgårdsmöbler för alla uteplatser

Välkommen att se dig omkring bland Chillis utemöbler. Med vår hjälp kan du ta tillvara på den alltför korta svenska sommaren på bästa möjliga vis - och det utan att det behöver kosta speciellt mycket. För den mindre uteplatsen eller balkongen har vi gott om balkonginredning och balkongmöbler. Här finns även bekväma solstolar för lata dagar i trädgården, matbord och stolar för somriga måltider utomhus, parasoll som skyddar dig från solens gassande strålar och allt annat som krävs för lyckade sommardagar utomhus. Att ligga och sakta vaggas i en hammock eller hängmatta och göra ingenting, kan ligga bland topp 10 av livets verkliga höjdpunkter. Det är en lyx som du är väl värd efter ett års arbete och slit, när semestern väl har kommit.

På Chilli finner du bra sommarmöbler i en mängd olika material, färger och utföranden för att du ska kunna hitta det som passar dig och din uteplats bäst. Vi har trädgårdsmöbler i trä, konstrotting, plast eller aluminium. Vi har dessutom en mängd utemöbler som är nästintill underhållsfria. Komplettera sedan din möbelgrupp för uteplatsen med bekväma dynor för extra hög komfort och stilfaktor! Njut av sommaren och beställ dina utemöbler billigt och smidigt online här i vår butik!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Motiv
Antal sittplatser
Färg
Material
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Typ
Utseende
Pris
Leverans inom 2-6 vardagar