Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Satsbord

Satsbord i trä

127 st produkter
Visar 24 av 127 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Satsbord i trä är en perfekt möbel för att skapa en elegant och praktisk inredning. Dessa bord är tillgängliga i olika storlekar, former och träslag, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din personliga stil och behov. Med ett satsbord kan du enkelt lägga till extra avställningsyta och samtidigt skapa en stilren look i ditt hem. Här på chilli.se hittar du ett stort utbud av satsbord i trä till konkurrenskraftiga priser.

Vilka olika träslag finns tillgängliga för satsbord i trä?

Det finns många olika träslag som används till satsbord, inklusive ek, valnöt, teak och akacia. Valet av träslag påverkar både utseendet och hållbarheten hos bordet. Se till att välja ett träslag som passar din personliga stil och behov.

Var kan jag placera mitt satsbord i trä i hemmet?

Ett satsbord kan placeras i nästan alla rum i hemmet, inklusive vardagsrummet, sovrummet och hallen. Du kan placera det bredvid en soffa eller en fåtölj som ett sidobord, eller använda det som en extra avställningsyta för lampor, böcker eller andra dekorativa föremål.

Finns det olika storlekar på satsbord i trä?

Ja, satsbord i trä finns i olika storlekar och höjder för att passa olika behov och utrymmen. Du kan välja mellan små, medelstora eller större bord beroende på dina specifika behov. Se till att mäta utrymmet där du vill placera satsbordet för att hitta den perfekta storleken.