Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Satsbord

Satsbord glas

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter

Populära filtreringar

På Chilli är vi passionerade när det gäller att erbjuda våra kunder den bästa designen, kvaliteten och funktionaliteten till överkomliga priser. Vi vill ge dig en inspirerande upplevelse när du surfar på vår webbplats och hittar precis vad du letar efter.

På vår sida för avlastningsbord hittar du ett fantastiskt urval av satsbord i glas. Dessa eleganta och moderna bord är perfekta för att lägga till en touch av stil till ditt vardagsrum, sovrum eller vilket rum som helst i ditt hem. Våra satsbord i glas är tillverkade med högsta kvalitet och kommer att ge ditt hem en sofistikerad känsla.

Våra kunder brukar ha några vanliga frågor om våra satsbord i glas, så här är några FAQ och svar som kan hjälpa dig i ditt val:

  • Är Chillis satsbord i glas lätta att underhålla?

    Ja, våra satsbord i glas är mycket lätta att underhålla. Allt som behövs är en mjuk trasa och ett milt rengöringsmedel för att hålla dem rena och fina. Tänk bara på att se till att torka av eventuella fläckar och undvik att använda hårda eller slipande rengöringsmedel som kan repa glaset.
  • Har Chillis satsbord i glas någon garanti?

    Ja, vi erbjuder en garanti på alla våra möbler, inklusive våra satsbord i glas. Kontakta bara vår kundtjänst om du skulle uppleva några problem med ditt köp.
  • Kan jag använda mitt satsbord av glas utomhus?

    Nej, våra satsbord av glas är inte utformade för utomhusbruk och kan skadas av väder och vind. Vi rekommenderar att du håller ditt bord inomhus för att säkerställa dess hållbarhet och långvariga användning.