Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Satsbord

Satsbord i marmor och med marmorskiva

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

På Chilli hittar du ett fantastiskt sortiment av satsbord i marmor! Våra satsbord marmor kombinerar tidlös elegans med en touch av lyx för att ge ditt hem en sofistikerad atmosfär. Med sin naturliga skönhet och unika ådring är satsbord i marmor perfekta för att skapa en stilfull inredning. Vårt sortiment erbjuder olika storlekar och former för att passa olika rum och behov. Oavsett om du behöver ett satsbord som sidobord i vardagsrummet eller som ett dekorativt accentbord i hallen, kan du hitta ditt drömbord hos oss. Beställ ditt satsbord marmor från Chilli idag och lyft din inredning till en ny nivå!

Vanliga frågor om våra satsbord marmor

Är satsbord i marmor tunga att flytta?

Ja, satsbord i marmor kan vara relativt tunga på grund av marmormaterialets densitet och vikt. Vi rekommenderar att du är försiktig när du flyttar dem för att undvika skador och lyfter dem med hjälp av flera personer om det behövs.

Hur rengör jag ett satsbord marmor?

För att rengöra ett satsbord i marmor kan du använda en mild rengöringslösning och en mjuk trasa eller svamp. Undvik starka kemikalier och slipande rengöringsmedel som kan skada marmorytan. Torka alltid av eventuella fläckar eller spill omedelbart för att undvika permanenta märken.

Finns det olika färger att välja mellan på satsbord i marmor?

Ja, marmor finns i olika färger och mönster beroende på dess naturliga sammansättning. Vårt sortiment av satsbord i marmor erbjuder ett urval av olika nyanser och ådringar för att passa olika smaker och inredningsstilar.