Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Satsbord

Runda satsbord

68 st produkter
Visar 24 av 68 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Runt satsbord är en mångsidig och stilfull möbel som kan lyfta fram både funktionalitet och estetik i ditt hem. Dessa eleganta bord är perfekta för att skapa en harmonisk och balanserad inredning samtidigt som de erbjuder praktiska ytor för att placera drycker, böcker eller dekorativa föremål. Med sina rundade former och varierande höjder kan satsborden enkelt placeras bredvid soffor, fåtöljer eller sängar och skapa en visuell attraktion i rummet. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk stil eller en mer klassisk och vintageinspirerad look, finns det rundade satsbord som kan anpassas till din personliga smak och inredningsstil. Låt det bli det perfekta komplementet som både tillför funktionalitet och skapar en visuell wow-faktor i ditt hem.

Vanliga frågor om Runt satsbord

Vilka material finns det för runt satsbord?

Runda satsbord finns i olika material som ger olika utseenden och känslor till möbeln. Trämaterial som ek, valnöt eller lönn ger en naturlig och varm atmosfär till satsborden. Metallmaterial som mässing eller rostfritt stål ger en modern och industriell touch. Glasmaterial ger en elegant och luftig känsla till bordet och kan vara ett bra val om du vill skapa en känsla av rymd. Det finns också satsbord med kombinationer av material, som trä och metall eller trä och glas, för att skapa intressanta kontraster och texturer. Valet av material beror på din personliga smak och inredningsstil.

Kan jag använda runt satsbord i olika rum i mitt hem?

Runda satsbord är mångsidiga möbler som kan användas i olika rum i ditt hem. I vardagsrummet kan de fungera som ett snyggt sidobord bredvid soffan för att placera böcker, tidningar eller drycker. I sovrummet kan de användas som nattduksbord eller dekorativa accentbord bredvid sängen. På balkongen eller uteplatsen kan de skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär för att njuta av kaffe eller sommarläsning. Med deras kompakta storlek och flexibla design kan runda satsbord anpassas och placeras på olika sätt för att passa olika rum och behov i ditt hem.

Hur kan jag styla ett runt satsbord för att skapa en attraktiv inredning?

Du kan placera en dekorativ vas med färska blommor eller gröna växter för att ge en frisk och naturlig touch till bordet. Lägg till några eleganta ljusstakar eller ljushållare för att skapa en stämningsfull atmosfär. Du kan också använda bordet som en plats för att visa upp konstverk, fotoramar eller bokstöd för att lägga till personliga detaljer. Var kreativ med att blanda olika texturer och material för att skapa visuellt intressanta arrangemang. Anpassa stylingen efter din personliga smak och skapa en attraktiv inredning med hjälp av ett runt satsbord.