Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Marmorbord

Runt marmorbord

64 st produkter
Visar 24 av 64 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Marmorbord är en vacker och elegant möbel som har varit populär i århundraden. Marmor är en naturlig sten som har en vacker och unik ådring vilket gör varje marmorbord unikt. De vanligaste färgerna på marmorbord är vitt, svart och grått, men det finns även marmorbord i andra färger som rosa och grönt. Marmor är ett hårt material som är tåligt mot repor och värmeskador, vilket gör det till ett hållbart val för möbler. Marmorbord används ofta som matbord eller soffbord och passar perfekt i både moderna och klassiska hem.

Vanliga frågor om Runt marmorbord

  • Hur skyddar man runt marmorbord?

    För att skydda ett runt marmorbord kan man använda sig av en marmorbordskydd, som är en genomskinlig skyddsfilm som appliceras på bordet. Det går också att använda sig av en marmorbordsmatta eller underlägg av kork eller filt för att skydda bordet från repor och fläckar. Det är viktigt att undvika att placera heta föremål direkt på marmorbordet och att torka upp eventuella spill omedelbart för att undvika fläckar.
  • Till vad passar ett runt marmorbord?

    Ett runt marmorbord passar utmärkt som ett elegant och stilrent alternativ till matbord eller soffbord. Det kan också användas som ett dekorativt element i hallen eller sovrummet. Marmorbord ger en känsla av lyx och kan vara en fin investering för ditt hem.