Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barstol & barpall

Barstol i ek

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

En barstol i ek är en populär möbel för hemmabaren eller köksön. Ekträ är känt för sin hållbarhet och styrka, vilket gör det till ett utmärkt val för en barstol som kommer att användas dagligen. Dessutom ger ek en naturlig och tidlös känsla till inredningen. Barstolar i ek finns i olika stilar, från moderna och minimalistiska till mer traditionella och eleganta. De kan också ha olika funktioner, som justerbar höjd eller ryggstöd för extra komfort. En barstol i ek är en investering som kommer att hålla länge och ge en touch av elegans till vilket rum som helst.

Vanliga frågor om Barstol ek

Vilka fördelar har barstol ek?

En barstol i ekträ har flera fördelar, till exempel:

  • Eken är ett starkt och hållbart träslag, vilket gör att barstolen har en lång livslängd.
  • Eken har en vacker naturlig ådring och färg som gör att barstolen ser elegant och stilren ut.
  • Eken är en miljövänlig och hållbar resurs, vilket gör att det är ett bra val för den som vill ha en mer hållbar inredning.
  • Eken är enkel att underhålla och rengöra, vilket gör att barstolen håller sig snygg och fräsch under lång tid.

Hur underhåller man barstol ek?

För att underhålla en barstol i ek är det viktigt att regelbundet rengöra den med en mjuk trasa och en mild rengöringslösning. Se till att undvika att använda starka rengöringsmedel eller slipmedel som kan skada träet. För att bevara träets naturliga glans, kan du också polera det med en träolja eller vax en gång om året. Om barstolen har några djupa repor eller skador, kan du också överväga att slipa och ombehandla den för att återställa dess utseende.