Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj

Öronlappsfåtölj

33 st produkter
Visar 24 av 33 produkter
12

På jakt efter en riktigt bekväm och snygg fåtölj att koppla av i? Då är en öronlappsfåtölj något för dig! Chilli har ett brett utbud av öronlappsfåtöljer i olika färger, material och stilar. Dessa klassiska fåtöljer med sina höga ryggstöd och bekväma öronlappar är perfekta för avkoppling och läsning, eller varför inte som en snygg inredningsdetalj i ditt vardagsrum eller bibliotek? Utforska Chillis sortiment av öronlappsfåtöljer och hitta den perfekta fåtöljen där du kan koppla av.

Vad är en öronlappsfåtölj?

En öronlappsfåtölj är en klassisk fåtölj som kännetecknas av höga armstöd och ett högt ryggstöd med "öronlappar" som ger extra stöd och komfort för huvud och nacke. PÅ Chilli hittar du öronlappsfåtöljer i många olika material, stilar och färger.

Var kommer öronlappsfåtöljen ifrån?

Öronlappsfåtöljen är en klassisk fåtölj som har funnits sedan slutet av 1600-talet. Ursprungligen känd som "Wing Chair" eller "Wingback Chair" i England, användes den som en avskärmning för dragiga rum och höll värmen kvar runt personen som satt i fåtöljen. Senare spred sig fåtöljen till Europa och Nordamerika och blev en populär möbel i hem och offentliga platser. Idag är öronlappsfåtöljer fortfarande populära och finns i många olika stilar och material.

Var är den bästa platsen att placera en öronlappsfåtölj?

En öronlappsfåtölj är en mångsidig möbel som kan placeras i många olika rum, från vardagsrummet till biblioteket eller sovrummet. Tänk på vilken plats som passar dig bäst för att koppla av och njuta av din nya fåtölj.