Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj

Clubfåtöljer – stilfulla och klassiska möbler

44 st produkter
Visar 24 av 44 produkter
12

Populära filtreringar

Clubfåtöljen är en självklar möbel och detalj i det stilmedvetna hemmet. Vi på Chilli har en förkärlek för stilfulla möbler som sätter karaktär till rummet och samtidigt erbjuder en hög bekvämlighet. Den klassiska Clubfåtöljen är ett praktexempel på en möbel som är lika stilig som skön att sitta i, därför är den en stor favorit. Clubfåtöljen är också en tacksam möbel eftersom den passar i de flesta inredningsmiljöer. Den finns också i flera olika stilar så att du kan välja den typ av clubfåtölj som passar ditt hem allra bäst. Hos Chilli kan du välja mellan ett smakfullt urval av clubfåtöljer i olika färger och utföranden. 

Välj rätt clubfåtölj för ditt hem

Clubfåtöljer är tidlösa klassiska möbler som återfinns i de flesta inredningsmiljöer som förknippas med design och karaktär. Hur ska man då veta vilken clubfåtölj man ska välja? I det moderna hemmet kan du välja en slät, stilren modell i en ljus färg som ger ett trendigt intryck. I ett hem med lite mer romantisk stil eller shabby chic-inspirerat så kan du med fördel välja en clubfåtölj med djuphäftade knappar i lyxig sammet i en vacker färg som gammelrosa för att ge rummet en lyxig touch. I ett hem med vintage-stil passar en clubfåtölj i stilfullt svart konstläder utmärkt och blir ett karaktäristiskt inslag med modern känsla. På Chilli hittar du clubfåtöljer i lyxig sammet i flera färger, i stilren textil eller i modernt svart PU-läder. Fördelen med clubfåtöljer är att de passar fint i många olika rum och miljöer. 

 

Clubfåtöljen genom historien 

Historiskt sett har clubfåtöljer ofta setts i pubmiljöer i England eller i eleganta matsalar och storslagna bibliotek på gods och herrgårdar. Idag återfinns möbeln även i moderna miljöer som i hotellobbyn eller i vardagsrummet. Du kan välja att låta din clubfåtölj bli en iögonfallande möbel som ensam får stå i rampljuset i din läshörna, eller med fördel kombinera den med en soffa och ett bord för att skapa en vacker, lockande soffgrupp i vardagsrummet. Alla våra clubfåtöljer är lika lättskötta som vackra att se på och bekväma att sitta i. Med en clubfåtölj i ditt hem kan du vara säker på att du har fått en karaktäristisk och elegant möbel som aldrig går ur tiden.