Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj

Chesterfield fåtölj – elegant hantverk med stil

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Med sin eleganta design i en lyxig vintagekänsla kommer en Chesterfieldfåtölj från Chilli att sätta stilen på dina vardagsrumsmöbler! Chesterfield är en unik möbelserie med en stil som karaktäriseras av vackert rustika hantverk. Möblerna håller hög kvalitet med detaljer som lyfter din inredning till en högre nivå. Våra chesterfieldinspirerade möbler använder utvalda högkvalitativa material som skinn och slitstarkt tyg, i klassiska färger som oxblod och vinrött. Möbler som andas engelsk herrgård i sann vintagestil. 

Vintageinredning med Chesterfield

En Chesterfield fåtölj är perfekt att kombinera med en i övrigt modern inredning i vardagsrummet för att sätta en unik touch och blir då på samma gång en tidlös klassiker som du kommer att älska. Koppla av i sann engelsk lyxanda i en fåtölj, fotpall, 2-sits- eller 3-sits soffa i Chesterfield stilen från Chilli. 

Chesterfieldfåtöljen är ett vackert hantverk som har varit en klassiker bland sittmöbler i mer än 200 år. Chesterfieldsoffan sägs ha sitt ursprung i England och den engelska adeln under 1700-talet där den tillverkades för första gången som en gåva till en erkänd adelsman. Enligt berättelsen var soffan tillverkad i vackert skinn med hög rygg och var prydd med dekorativa djuphäftade knappar. Benen i massivt trä var svarvade i mjuka, vackra former. Chesterfieldfåtöljerna håller sig än idag till sin karaktäristiska design och hos oss på Chilli hittar du chesterfieldinspirerade möbler av hög kvalitet i olika varianter som alla är tillverkade i slitstarkt tyg eller skinn som andas vintage, lyx och elegans. 

Vi erbjuder alltid hemleverans på dina inköp. Välkommen till Chilli!