Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj

Fåtölj med fotpall

21 st produkter
Visar 21 av 21 produkter

Luta dig tillbaka och slappna av i en härlig fåtölj med fotpall! Hos oss hittar du ett brett utbud av högkvalitativa fåtöljer med fotpall i olika stilar och material. En fåtölj med fotpall är den perfekta möbeln för avkoppling efter en lång dag. Den höga ryggen och fotpallen ger extra stöd och komfort. Våra fåtöljer med fotpall är inte bara bekväma att sitta i, de kommer i flera olika modeller, stilar, material och färger så att alla ska kunna hitta en fåtölj med fotpall som passar i allas inredningar. Beställ nu och njut av en stunds avkoppling i en lyxig fåtölj med fotpall!

Kan jag köpa en fåtölj och fotpall separat?

Ja, det går absolut att köpa en fåtölj och fotpall separat, men att köpa dem tillsammans säkerställer att du får samma nyans på materialet i fotölj och fotpall. Så om du vill ha en fåtölj med fotpall som ser ut att vara ett set så rekommenderar vi alltid att köpa fåtöljen och fotpallen ihop som ett paket.

Vilken färg ska jag välja på min fåtölj med fotpall?

Valet av färg på din fåtölj med fotpall beror på din personliga smak och inredningsstil. Om du vill ha en fåtölj med fotpall som smälter in i resten av din inredning kan du välja en färg som hör ihop med de färger du har i din inredning hemma. Om du vill ha en mer utstickande fåtölj med fotpall, kan du välja en färg som kontrasterar med din övriga färgskala och inredning. Är du osäker på material eller färg så kan vissa tyger beställas i provbitar så att du får en känsla för materialet innan du köper din nya fotölj med fotpall.

Kan jag använda en fåtölj med fotpall som arbetsstol?

En fåtölj med fotpall är utformad för avkoppling och är därför kanske inte den bästa arbetsstolen i det långa loppet. Men självklart kan det vara skönt att sitta en stund och jobba i din nya fåtölj om du känner för det. För hela arbetsdagar rekommenderar vi alltid en ergonimisk kontorsstol som stödjer hela kroppen och ger en bekväm sittställning.