Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj

Läderfåtöljer & skinnfåtöljer

80 st produkter
Visar 24 av 80 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

En skinnfåtölj eller läderfåtölj kan vara en fantastisk möbel i ditt hem, med sin tidlösa elegans och bekvämlighet. Skinn och läder är hållbara material som åldras vackert, vilket gör att din skinnfåtölj kan bli en uppskattad del av din inredning i många år framöver. Med Chillis breda utbud av färger och stilar att välja mellan kan du hitta en skinnfåtölj eller läderfåtölj som passar både din personliga stil och ditt hem. Nedan finns några vanliga frågor och svar som kan hjälpa dig att välja rätt skinnfåtölj eller läderfåtölj hos oss på Chilli.

Vad är skillnaden mellan en skinnfåtölj och en läderfåtölj?

En skinnfåtölj är gjord av naturligt skinn medan en läderfåtölj är gjord av behandlat läder. Skinn är mjukare och mer flexibelt, medan läder är tuffare och mer slitstarkt. Båda materialen har sina egna fördelar och nackdelar, men det beror på din personliga stil och behov vilken typ av fåtölj som passar dig bäst.

Vad är fördelarna med en skinnfåtölj eller läderfåtölj?

Skinn och läder är mycket hållbara och åldras vackert med tiden. Fåtöljer i dessa material är också lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till en praktisk och bekväm lösning för ditt vardagsrum. Dessutom ger skinn och läder en touch av lyx och elegans till din inredning.

Vilken inredningsstil passar en skinnfåtölj eller läderfåtölj från Chilli bäst in i?

En skinn- eller läderfåtölj från Chilli kan passa in i iprincip alla inredningsstilar. Om du har en modern inredning kan en fåtölj med enkel och ren design passa bra, medan en mer traditionell stil kan ha detaljer som knappar eller spikar i lädret. Kom ihåg att välja en stil som passar din personliga smak och inredningsstil.