Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 73 produkter
1
...
4

Bäddfåtölj billigt online hos Chilli

 • När passar det med en bäddfåtölj?

  En bäddfåtölj tar inte upp särskilt mycket plats, oavsett om den ska stå i vardagsrummet eller i sovrummet. Den är liten och smidig men ger samtidigt både en sittplats såväl som sovplats för en person. Om du ibland har övernattande gäster men har ett litet boende så passar det alldeles ypperligt med en av våra bäddfåtöljer. Kanske vill barnen ha en bäddfåtölj i sitt rum för när de har någon kompis som vill sova över?

  Vad kan jag välja för färg på bäddfåtölj?

  Vi har lite olika färger att välja mellan på våra bäddfåtöljer. Två olika nyanser av grå, krämfärgad och svart. Du väljer själv den färg som du tycker bäst om och som passar in bland den övriga inredningen hos dig.

 • Hur gör jag enklast rent min bäddfåtölj?

  Du håller din bäddfåtölj ren med hjälp av en våt trasa. Torka av din fåtölj när den blivit smutsig. Men använd inte några starka rengöringsmedel då det riskerar att bleka färgen. Om din fåtölj har blivit dammig kan du enkelt dammsuga den med hjälp av en dammsugarborste.
 • Är det svårt att fälla upp och ned en bäddfåtölj?

  Nej, det är det inte. Alla bäddfåtöljer här hos oss på Chilli är väldigt smidiga och enkla att fälla både upp och ned. Du tar helt enkelt bara bort kudden och sedan drar du upp ryggstödet för att fälla ut din sovplats. Hur smidigt och enkelt som helst för när det behövs en extra sovplats i huset. Oväntade gäster vet man aldrig när man kan få.