Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj

Trendiga, prisvärda sammetsfåtöljer

138 st produkter
Visar 24 av 138 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

Vardagsrumsmöblerna sätter tonen för hur ditt hem och din inredning uppfattas. Varför inte göra det med en elegant och vacker sammetsfåtölj? Sammetstyg är ett sofistikerat tygval som tar för sig och syns i hemmet. Därför har vi valt att använda tyget på våra vackraste möbler som fåtöljer, soffor och på hela soffgrupper för ett imponerande intryck. Det är viktigt att hitta en fåtölj som får dig att njuta av alla stunder och få ut det mesta av ditt liv där hemma. Utforska sortimentet för att hitta den perfekta, sammetsfåtöljen för just dig!

 

Möbler i sammet ger tidlös elegans

Din inredning berättar historien om dig själv och ditt liv. Förmedla din egen unika berättelse genom en trendig och sammetslen klassiker. Chillis sammetsfåtöljer kommer i tidlösa och klassiska modeller, just för att förhöja känslan av sofistikerad elegans. Storfavoriterna är Chesterfield och Howard som båda för med sig en särskild atmosfär som bara måste upplevas. En vacker detalj som på många sätt fulländar dessa fåtöljer är mässingknoppar som djuphäftats in i tyget. Knopparna tillför liv samtidigt som mönstren av djuphäftningen skapar spännande dynamik till det redan originella tyget. 

Sammet rengöring

Sammet kan upplevas som ett svårt material att hålla rent, och visst kräver det lite mer arbete än en vanlig möbel. Men med rätt guidning och hjälpmedel tycker vi helt klart att lite extra möbelvård är värd det älskvärda resultat våra fina sammetsmöbler ger. Viktigt att tänka på är att försöka hålla tyget torrt och inte blöta ner det. Borsta försiktigt rent soffan kontinuerligt med en mjuk borste för att hålla tyget rent och fräscht.