categoryTopBlock
Fåtölj

Schäslongfåtölj & divanfåtölj

106st produkter
Kampanj

Relaxa i en schäslong- eller divanfåtölj från Chilli! Här drivs vi av vacker inredning som fyller en funktion. Därför har vi laddat sortimentet med schäslonger och divaner som fyller funktionen som en otroligt bekväm fåtölj med integrerad fotpall. Du hittar möbler i allt från PU-läder till sammetstyg. Denna typ av möbel är optimal för vertikalt tv- eller filmtittande, för relax och läsning av en god bok eller till och med som en bäddfåtölj som känns oförskämt bekväm att sova middag i. Oavsett behov är vi säkra på att denna möbel är precis vad du letar efter!

Fåtöljernas Rolls-Royce!

En schäslongfåtölj är fåtöljernas fåtölj, sittmöblernas Rolls-Royce kan man nästan våga påstå.  Den är inte bara bekväm att lägga ögonen på, det är också en otroligt komfortabel möbel med en lång sits som bjuder in till vertikalt viloläge. Tänk dig funktionen av en fåtölj och  fotpall som sammansvetsats på ett sådant sätt att du slipper glipan som annars lätt skapas mellan möblerna. Dessutom är en framförallt tjusig att inreda med, perfekt som komplement till soffgruppen. Divanfåtölj är en annan möbel inom samma kategori som du finner på hemsidan. Den står ofta som en fristående modul och sätter utan ansträngning tonen för hela rummet. Med eleganta detaljer och extravaganta materialval är en divanfåtölj en möbel som andas lyx och flärd. I sin prakt kommer den väl till pass i såväl sovrum som vardagsrum.

Bland våra divanfåtöljer och schäslongfåtöljer finner vi även så kallade liggfåtöljer - en markbunden möbel som med sin unika design utgör en alldeles utmärkt liggkomfort. I sitt lite futuristiska, ultramoderna utförande gör sig denna typ av möbel allra bäst i det toppmoderna hemmet där kvalitet och design får största fokus. Tack vare sitt enkla utförande är möbeln transportvänlig och förflyttas med lätthet mellan ditt vardagsrum och biorum, beroende på var och när du vill avnjuta den.

 

Prisvärd shopping på nätet!

På Chilli.se hittar du alltid ursnygg, men prisvärd, inredning av mycket god kvalitet. Ska du köpa billiga möbler online är Chilli med andra ord rätt butik för dig!. Vi levererar dina varor pålitligt och effektivt, med fri frakt dessutom. Du har alltid 365 dagars öppet köp så att du kan vara helt säker på att ditt köp känns rätt.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Materialtyp
Antal personer
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj