Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Fåtölj

Schäslong & divanfåtölj

61 st produkter
Visar 24 av 61 produkter
1
...
3

Vilken bättre plats att koppla av på än i en bekväm schäslong eller divanfåtölj från Chilli? Vår passion är att erbjuda vackra möbler som både är funktionella och bekväma, och vårt sortiment av schäslonger och divaner är inget undantag. Våra liggfåtöljer har en unik design som ger dig maximal liggkomfort, och är perfekta för moderna hem där kvalitet och design är i fokus. Chillis schäslonger och divanfåtöljer är idealiska för avkoppling framför TV:n, läsning av en bok eller som en bekväm säng för middagsluren. Vårt sortiment innehåller även liggfåtöljer som är perfekta för den moderna inredningen. Köp dina nya favoritmöbler online på Chilli.se och få prisvärd och högkvalitativ inredning levererad till din dörr. Vi erbjuder pålitlig och snabb effektiv leverans, och du har alltid 365 dagars öppet köp för att vara säker på att ditt köp känns rätt.

Fåtöljernas Rolls-Royce!

 • Vad är en schäslong eller divanfåtölj?

  En schäslong är en bekväm sitt- och liggmöbel som ger extra stöd och komfort. Den är perfekt för att luta sig tillbaka och koppla av i, och kan användas för att titta på TV, läsa en bok eller till och med sova i. Hos Chilli hittar du schäslonger i olika utföranden, från eleganta skinnmodeller till mjuka tygvarianter.
 • Är schäslonger bekväma att sitta i?

  Ja, många upplever att schäslonger är mycket bekväma att sitta i. Detta beror på den långa sitsen som ger extra utrymme för benen att sträcka ut sig. Vissa schäslonger har också justerbara ryggstöd vilket ger extra komfort.
 • Vilka rum passar schäslongfåtöljer och divanfåtöljer bäst i?

  Schäslonger och divanfåtöljer passar utmärkt i många olika rum, inklusive vardagsrum, sovrum och kontor. Schäslonger ger en elegant och bekväm plats att koppla av och ta det lugnt på. Våra divanfåtöljer och schäslonger är även perfekta komplement till soffgruppen och en utmärkt fristående möbel i sovrum eller vardagsrum.
 • Kan jag använda min schäslong som säng?

  Det beror på vilken schäslong du har och hur den är konstruerad. Vissa schäslonger är utformade för att användas som en extra sängplats medan andra endast är avsedda att användas som en del av en soffa eller som en fristående möbel för avkoppling.