Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Karmstol

Karmstol i trä, björk och furu

65 st produkter
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En karmstol i trä är en klassisk möbel som har funnits i många år. Den består av ett ryggstöd och armstöd som är fästa på en sits, som oftast är av trä. Karmstolar i trä finns i många olika stilar och utföranden, från moderna och minimalistiska till mer traditionella och dekorerade. Träet som används kan vara av olika sorter och färger, och det är vanligt att karmstolar i trä har en naturlig och rustik känsla. En karmstol i trä är en elegant och tidlös möbel som passar bra i många olika inredningar.

Vanliga frågor om Karmstol trä

  • Vilka är de vanligaste trätyperna för karmstol?

    De vanligaste trätyperna för karmstolar är ek, bok, björk och furu. Ek är den mest populära valet på grund av dess hållbarhet och naturliga skönhet, medan bok och björk är också populära val på grund av deras styrka och lätta färg. Furu är ett billigare alternativ och är vanligtvis används för enklare eller mer tillfälliga möbler.
  • Hur underhåller jag karmstol trä?

    För att underhålla träet på din karmstol bör du torka av den regelbundet med en mjuk trasa för att ta bort damm och smuts. Om träet är lackat eller målat kan du använda en mild tvål och vatten för att rengöra det. Om träet är obehandlat kan du använda en träolja för att bevara och skydda det. Se till att följa tillverkarens instruktioner när du använder oljan.
  • Vilka är fördelarna med karmstol trä?

    Fördelarna med en karmstol i trä är att den är hållbar och kan hålla länge, den är också lätt att underhålla och rengöra. Trä är också ett naturligt material och ger en varm och inbjudande känsla till ett rum. Träet kan också målas eller bestrykas för att matcha olika inredningsstilar och färger. Dessutom är trä ett förnybart material och kan återvinnas eller återanvändas när det är dags att byta ut stolen.