Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Ryamatta

Rund ryamatta

20 st produkter
Visar 20 av 20 produkter

Populära filtreringar

En rund ryamatta är en mjuk och bekväm matta som passar perfekt i de flesta rum. Ryamattor är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet, och de är också mycket enkla att rengöra och underhålla. En rund ryamatta kan användas som en accentmatta i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen, och den kan också användas för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär i hemmet. Oavsett om du väljer en rund ryamatta med en enkel eller mer komplex design, kan du vara säker på att den kommer att ge ditt hem en extra touch av elegans och stil.

Vanliga frågor om Rund ryamatta

 • När ska man ha rund ryamatta?

  En rund ryamatta kan vara en fin dekorativ detalj i de flesta rum, men är särskilt populär i rum där man vill skapa en mjukare och mer inbjudande atmosfär, som i vardagsrum, sovrum eller matsal. En rund ryamatta passar också bra i mindre rum eller i rum där man vill bryta av från de raka linjerna i möblerna och skapa en mjukare känsla.
 • Vilka storlekar är vanligt förekommande för rund ryamatta?

  Vanligt förekommande storlekar för rund ryamatta är 120 cm, 160 cm och 200 cm i diameter. Det finns dock även mindre och större storlekar tillgängliga.
 • Hur stor rund ryamatta behöver jag till ett 120 cm bord?

  En bra tumregel är att välja en ryamatta som är minst 60 cm större än bordets diameter. För ett 120 cm bord skulle en rund ryamatta på minst 180 cm i diameter vara lämplig.
 • Vilka olika färger är vanligt förekommande för rund ryamatta?

  Vanligt förekommande färger för rund ryamatta är exempelvis beige, grå, vit, svart, brun och blå. Men det finns även rund ryamatta i mer färgglada varianter, som exempelvis röd, grön eller lila.