Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Viskosmatta & konstsilkesmatta

Vit viskosmatta

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Viskos och konstsilke är två av de mest populära materialen för mattor tack vare sin mjuka känsla och glansiga utseende. Vita viskos och konstsilkesmattor är en perfekt inredningsdetalj för att ge ett rum ett elegant och lyxigt utseende. Med sin ljusa färg kan de också hjälpa till att öppna upp och lätta upp ett mörkt eller trångt utrymme. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av vita viskos och konstsilkesmattor i olika storlekar och mönster som kan passa in i alla typer av inredningsstilar.

Vilka stilar passar bäst med vita viskos och konstsilkesmattor?

Vita viskos och konstsilkesmattor passar i princip in i alla inredningsstilar, men är speciellt populära i lyxigare och mer eleganta miljöer. En vit viskos- eller konstsilkesmatta kan hjälpa till att öppna upp ett rum och ge det en fräsch och luftig känsla. Du kan kombinera mattan med mer rustika detaljer för att skapa en fin kontrast.

Vad är fördelarna med en vit konstsilkesmatta eller vit viskosmatta i inredningen?

Vita viskosmattor är mångsidiga och passar in i många olika stilar och färger. Vit är en tidlös och elegant färg som kan ge ett rum ett lyxigt och sofistikerat utseende samtidigt som en vit konstsilkesmatta kan bryta av en annars väldigt färgintensiv inredning på ett häftigt och iögonfallande sätt. För en elegant och sofistikerad look kan du kombinera mattan med mörka möbler och accentfärger som svart, grått och silver. För en mer lantlig och avslappnad look kan du kombinera mattan med ljusa färger, trädetaljer och växter.

Vilken storlek på vit konstsilkesmatta eller vit viskosmatta passar bäst till mitt rum?

Det beror på rummets storlek och syfte. Om du vill placera mattan under ett soffbord eller en matsalsgrupp bör du välja en storlek som rymmer alla möbler och skapar en avgränsad yta. Om du vill använda mattan som en accent i rummet kan du välja en mindre storlek som placeras framför en fåtölj eller vid sängen.