Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängkläder

Sänghimmel

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

På Chilli hittar du ett brett utbud av sänghimmlar som kan skapa en mysig och drömliknande känsla i ditt sovrum. Vi har sänghimmel i olika storlekar, färger och material för att passa din inredningsstil och dina behov. Med en sänghimmel från Chilli kan du enkelt skapa en mer avskild och inbjudande sovplats som ger dig en bättre natts sömn.

Kan jag använda en sänghimmel på alla typer av sängar?

De flesta sänghimmlar från Chilli passar till de flesta sängar, men det är viktigt att kolla måtten på din säng och sänghimmel innan du väljer vilken sänghimmel du ska köpa. Det finns också specialdesignade sänghimmlar för himmelsängar.

Hur monterar jag min sänghimmel?

Säker montering av en sänghimmel är viktigt för att undvika skador och olyckor. Innan du börjar montera din sänghimmel är det viktigt att du läser tillverkarens instruktioner noggrant. De flesta sänghimmlar kommer med fästen eller krokar som kan fästas i taket eller på väggen, medan vissa modeller ska fästas i sängstommen. Se till att välja den modell som passar din säng bäst och fäst sänghimmeln på ett säkert sätt. Om du är osäker på hur du ska montera din sänghimmel, tveka inte att kontakta Chillis kundservice för ytterligare råd.

Kan jag använda min sänghimmel som myggnät?

Ja, vissa sänghimmel kan användas som myggnät och ge ett effektivt skydd mot insekter när du sover. Se till att välja en sänghimmel specifikt för detta syfte för att ge ett fullständigt skydd, framförallt om du ska ut och resa där insekter kan vara ett större problem än här hemma. Hos Chilli hittar du sänghimmlar som är både vackra och praktiska och kan användas som både sängdekoration och myggnät.