Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängkläder

Örngott

36 st produkter
Visar 24 av 36 produkter
12

Populära filtreringar

Örngott är en viktig del av din bäddning som hjälper till att skydda dina kuddar och hålla dem fräscha. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av örngott i olika material, färger och mönster för att passa din personliga stil. Materialvalen inkluderar bland annat bomull, linne, satin och silke. Det är viktigt att välja rätt storlek på örngottet för att kudden ska passa perfekt och för att hålla örngottet på plats. Oavsett om du vill ha enfärgade eller mönstrade örngott så kan du hitta örngotten du söker hos oss på Chilli.

Vilka storlekar finns det på örngott?

Örngott finns i olika storlekar beroende på storleken på kudden. De vanligaste storlekarna är 50x60 cm, 50x70 cm och 60x60 cm. Innan du köper ett örngott är det viktigt att mäta din kudde för att säkerställa att du köper rätt storlek.

Vilket material är bäst för örngott?

Örngott finns i olika material, så det beror på dina personliga preferenser och behov. Bomull är en vanlig och populär materialval för örngott, men det finns också alternativ som linne, satin och silke. Det är viktigt att välja ett material som passar din hudtyp och allergier.

Hur tvättar jag mina örngott?

Tvättinstruktioner kan variera beroende på materialet på örngottet. Vanligtvis kan de flesta örngott tvättas i 60 grader. Se till att följa tvättinstruktionerna på örngottet för att undvika skador eller missfärgning.