categoryTopBlock
Alla Hängmattor

Trendig hängstol för din uteplats

130st hängstolar
Cyber Monday

Är du ute efter den perfekta hängstolen att spendera långa lata sommardagar i? Då har Chilli definitivt en som passar dig och din uteplats. Här finns ett brett sortiment av hängstolar till marknadens bästa priser. Gör sommarhänget till det bästa någonsin i en ny hängstol för utomhusbruk. De är tillverkade i väderbeständig konstrotting och stål; material som inte kräver mycket underhåll. Gör hängstolen till din favoritplats att njuta i – läs en bok, lyssna på en bra podd och avnjut en kall dryck. Låt sommaren leva kvar året runt med en hängstol från Chilli.

Hängstol – en flexibel utemöbel

Hängstolarna för utomhusbruk i vårt sortiment är flexibla och går enkelt att flytta mellan olika platser. Du kan själv välja var du vill placera din hängstol, helt utifrån dina behov och din inredningsstil. Många av våra utemöbler är tillverkade i trendig konstrotting och klarar av att stå ute i alla väder, år efter år. För dig som vill fräscha upp din hängstol kan du enkelt och snabbt torka med en trasa för att få bort smuts som kan fastna i utemöbeln om det blåser mycket. 

Om du vill undvika kyliga vindar kan du spana in våra prisvärda solskydd för din uteplats.

Bland våra hängstolar hittar du bland annat en variant som finns i svart och en gråbrun färg. Det är en stilren klassiker som är monterad på en svart aluminiumställning. De neutrala färgerna på konstrottingen gör det enkelt för dig att matcha hängstolarna i många miljöer. Utemöbeln är portabel och går även att placera inomhus för dig som exempelvis har en inglasad balkong eller ett tak över din uteplats.

Ägget vilstol är en cool hängstol som blir höjdpunkten på din uteplats. Var inte rädd för att bryta av din inredningsstil med en häftig utemöbel som enkelt kan förhöja din uteplats. Det är en kombination av vilstol och hammock, en skön mix som aldrig går ur tiden. Hängstolen finns i vit och svart, och en svart sittdyna i tålig polyester ingår.

Inte nog med att hängstolen är en snygg utemöbel – har du brist på sittplatser i din trädgård går den lika bra att använda som en extra stol. Den är komfortabel och djupet i korgen bidrar till en härligare upplevelse när du sitter i den. Hängstolen skapar en mysig och ombonad känsla på din uteplats eller i din trädgård.

Låt dig inspireras av hundratals utemöbler hos oss på Chilli. Välkommen!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Leverans inom 2-6 vardagar
Cyber Monday