Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Utestol & trädgårdsstol

Klappstolar och caféstolar med många finesser

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

På Chilli kan du hitta caféstolar och klappstolar i olika utformningar, färger och stilar för att du ska hitta det som passar din uteplats bäst. Cafemöbler är perfekta för att inreda de uteplatser som är lite mindre, som exempelvis en balkong eller altan. De flesta av våra caféstolar är dessutom antingen stapelbara eller hopfällbara vilket innebär att det blir mycket lätt att förvara stolarna när de inte används. Komplettera ditt cafebord med matchande cafestolar eller klappstolar och du har ett gäng bra sommarmöbler till sommarfikat på din uteplats.  

Smidiga klapp- och caféstolar

Vi har ett gediget sortiment av bra utemöbler och utestolar på Chilli och bland dem finner du en hel del caféstolar och klappstolar. Det som kännetecknar en cafestol och klappstol att är den oftast är nättare i modellen och klappstolen har exempelvis finesser som att den är enkel att fälla ihop. Vi har även en uppsättning stabila caféstolar med både armstöd och mer generösa mått. Välj cafeinredning efter smak och behov och fundera över hur du bäst kan planera och inreda din uteplats.

Är du ute efter att köpa lämpliga stolar till en balkong eller till uteplatsen kan du hitta följande varianter, som påminner om en caféstol, bland Chillis utemöbler:

  • Klappstol
  • Stapelbara stolar
  • Hopfällbar stol
  • Balkongstolar

Beställ dina stolar online på Chilli idag och säkra chansen till härliga stunder ute inför sommaren. Vi erbjuder dig snabba leveranser och 365 dagars öppet köp!