Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Utestol & trädgårdsstol

Brassestol & campingstol för ett härligt friluftsliv

18 st produkter
Visar 18 av 18 produkter

På Chilli kan du hitta en rad olika campingstolar, solstolar och brassestolar för ett härligt friluftsliv och strandliv i sommar! En campingstol, solstol eller brassestol har många finesser. Det är bra sommarmöbler för dig som dig som gärna är nära naturen i sommar, då solstolen i de allra flesta fall är hopfällbar och lätt att ta med sig. När solen spricker fram är det bara att ta stolen under armen och ge dig iväg till favoritstället.    

En flexibel campingstol eller brassestol

Vad sägs om en härlig dag i naturen? Packa ner ett strandparasoll, en picknickfilt, termos och framförallt din brassestol och ge dig ut! Vare sig du ska ut på camping eller ner till stranden blir brassestolen troligtvis din bästa vän. Blicka ut över horisonten eller skogen placerad i din vilstol och njut av omgivningen. Eller ta med dig din smidiga och flexibla stol till konserten eller festivalen för när fötterna behöver vila. 

En brassestol, solstol eller campingstol är den perfekta friluftsstolen för alla de utflykter eller äventyr du ger dig ut på i sommar. För extra komfort kan du välja en brassestol med kudde som du kan luta huvudet mot och kanske ta en blund i solen eller skuggan. Många av våra solstolar finns i olika färger och material som du kan välja mellan. Beställ din brassestol eller campingstol online på Chilli idag. Alltid smidiga och snabba leveranser och 365 dagars öppet köp!