Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Utestol & trädgårdsstol

Positionsstol

71 st produkter
Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Är du ute efter bra sommarmöbler och trädgårdsmöbler så är en positionsstol en given kandidat! Vi har positionsstolar i en mängd olika material, färger och stilar. Vi har även dynor till din positionsstol som gör att du kan sitta lite extra skönt. De flesta av våra utestolar är tillverkade i material som tål att stå ute i väder och vind och är ofta nästintill underhållsfria. Vi har även hopfällbara positionsstolar, ett utmärkt alternativ för dig som behöver kunna förvara dina utemöbler enkelt och smidigt. 

En trivsam stund i din positionsstol

Många av våra matgrupper inkluderar positionsstolar, vilket gör dina middagsstunder i sommar lite extra sköna. Med en positionsstol kan du enkelt reglera hur du vill sitta, upprätt eller mer tillbakalutad. Njut av middagen och ditt sällskap runt ditt trädgårdsbord med en riktigt skön trädgårdstol, som positionsstolen. 

En positionsstol kan även fungera som vilstol, för när du vill lata dig i sommar. Andra utmärkta alternativ till positionsstolen, som du också kan hitta på Chilli är:

  • Solstol
  • Solsäng
  • Loungestol 
  • Positionsfåtölj

Njut av sommaren på bästa tänkbara vis i en skön utestol. Här kan du lapa sol, läsa, vila och återhämta dig. Men glöm för allt i världen inte att skydda dig från solens starka strålar. Skydda dig med något av våra solskydd, spana in våra parasoller eller solsegel och du kan lata dig tryggt i sommar. Komplettera även dina positionsstolar med en sittdyna, så sitter du och dina gäster ännu skönare. 

Positionsstolar fungerar också som bra balkongmöbler. Välj bara en nättare variant och du kan sitta och ta det lugnt och skönt på balkongen också. 

På Chilli finns det gott om billiga utemöbler att klicka hem. Trots de låga priserna kan du alltid räkna med hög kvalitet och stil när du beställer dina sommarmöbler hos oss. Vi erbjuder snabba och smidiga leveranser och du har hela 365 dagars öppet köp!