Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Utestol & trädgårdsstol

Lyft din uteplats med en sittsäck

25 st produkter
Visar 24 av 25 produkter
12

Skapa en trivsam yta på din uteplats med moderna sittsäckar från Chilli – lekfullt och kreativt. Förgyll din uteplats med en sittsäck och fyll den med pigga färger. Att inreda med sittsäckar skapar en härlig känsla och ett avslappnat intryck. Om du har gäster över på besök och det finns ont om sittplatser är en sittsäck perfekt. Sittsäckarna finns i olika storlekar och kan enkelt förflyttas mellan olika platser om så önskas. Placera den under ett träd eller i en hörna och förläng din sommar med många dagars avkoppling i den. 

Sittsäck – lika bekväm som den är snygg

En sittsäck innehåller mångsidiga lösningar och det går bra att placera den på din balkong, i trädgården eller på altanen. Välj själv till vilket syfte du ska använda den och hur mycket fokus eller plats den ska ta på din uteplats.

Du kan välja att göra en myshörna – något som passar både de stora och de små. Kombinera flera sittsäckar eller ha en enda i samband med mångfärgade och glada kuddar. Ett annat alternativ är att ha det som en detalj på din uteplats. Låt den smälta in i din inredning eller tvärtom, välj att bryta din inredning med en färgklick. Skapa mer liv och harmoni på din uteplats och låt en härlig sittsäck bli sommarens höjdpunkt.

Vi erbjuder sittsäckar i färger som rosa, röd, gul, grön, blå och orange.
 

Rengör din sittsäck

Chilli’s sittsäckar är avtorkningsbara och lätta att rengöra om de skulle bli smutsiga. Klädseln är dessutom avtagbar och gör det enkelt för dig att tvätta den om det skulle behövas.

Innersäcken består av polyesterkulor och bidrar till en behagligare och riktigt härlig upplevelse av din sittsäck. Alltid smidiga och snabba leveranser och 365 dagars öppet köp! Välkommen!