Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Utestol & trädgårdsstol

Barstol utomhus

15 st produkter
Visar 15 av 15 produkter

Letar du efter stilrena och billiga barstolar för utomhusbruk? Här på Chilli hittar du barstolar i olika material och stilar. Vi erbjuder allt från barstolar i trä till färdiga matgrupper. Skapa en snygg uteplats med våra barstolar och njut tillsammans med familj och vänner. Det lyfter din uteplats på ett smakfullt sätt och kan kombineras med många inredningsstilar. Barstolar för utomhusbruk är lätta att sköta för att du ska slippa spendera din lediga tid på underhåll. Barstolarna kommer i olika färger som svart, grå och vit. Gör din uteplats till ett inspirerande rum med barstolar från Chilli.

Lys upp uteplatsen med en elegant barstol

Gör din uteplats till sommarens bästa plats att hänga på med hjälp av snygga barstolar från Chilli. Vi erbjuder höga utestolar i olika stilar och material, så som bland annat trä som kan mjuka upp hela din uteplats. Vita barstolar i trä är oerhört populära och får hela din uteplats att lysa upp. Att använda sig av vita trästolar är ett sätt att bryta av den klassiska inredningen och låta den möta det rustika och lantliga. Det skapar genuina sommarkänslor!

För dig som redan har ett barbord för utomhusbruk är matchande barstolar en självklarhet för att komplettera uteplatsen. Vanliga stolar har ju inte samma höjd som ditt barbord, varför det bästa alternativet är att istället kombinera med prisvärda barstolar från Chilli. Att inreda med utemöbler på samma nivå skapar ett enhetligt och trevligt utseende på din uteplats.

Om du har svårt att bestämma dig för vilken typ av barstol som passar dig och din uteplats bäst kan du spana in våra färdiga matgrupper, bestående av ett barbord och det antal barstolar du behöver på just din uteplats. Njut av mysiga frukostar, härliga grillkvällar och sena nätter på ditt eget bästa sommarhäng.

Upptäck mer av vårt breda sortiment och hitta barstolarna som passar dig. Alltid smidiga och snabba leveranser och 365 dagars öppet köp!