categoryTopBlock
Utestol

Klappstolar och caféstolar med många finesser

26st produkter

På Chilli kan du hitta caféstolar och klappstolar i olika utformningar, färger och stilar för att du ska hitta det som passar din uteplats bäst. Cafemöbler är perfekta för att inreda de uteplatser som är lite mindre, som exempelvis en balkong eller altan. De flesta av våra caféstolar är dessutom antingen stapelbara eller hopfällbara vilket innebär att det blir mycket lätt att förvara stolarna när de inte används. Komplettera ditt cafebord med matchande cafestolar eller klappstolar och du har ett gäng bra sommarmöbler till sommarfikat på din uteplats.  

Smidiga klapp- och caféstolar

Vi har ett gediget sortiment av bra utemöbler och utestolar på Chilli och bland dem finner du en hel del caféstolar och klappstolar. Det som kännetecknar en cafestol och klappstol att är den oftast är nättare i modellen och klappstolen har exempelvis finesser som att den är enkel att fälla ihop. Vi har även en uppsättning stabila caféstolar med både armstöd och mer generösa mått. Välj cafeinredning efter smak och behov och fundera över hur du bäst kan planera och inreda din uteplats.

Är du ute efter att köpa lämpliga stolar till en balkong eller till uteplatsen kan du hitta följande varianter, som påminner om en caféstol, bland Chillis utemöbler:

  • Klappstol
  • Stapelbara stolar
  • Hopfällbar stol
  • Balkongstolar

Beställ dina stolar online på Chilli idag och säkra sittplatserna inför sommaren. Vi ger dig fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Funktion
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar