Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hängfåtölj & hängstol utomhus

Hängstol dubbel

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

En dubbel hängstol erbjuder en generös plats för avkoppling och samvaro medan du njuter av utomhusmiljön. En rymlig och bekväm hängstol ger dig möjlighet att dela stunder av lugn och ro med en vän, familjemedlem eller bara för att sträcka ut själv. Dess eleganta design och sköna gungande rörelse skapar en idealisk plats för att koppla av och njuta av utomhuslivet.

Hängstol Dubbel: Finns det hjärterum...

Frågor och svar om hängstol dubbel

Vilka är fördelarna med en dubbel hängstol jämfört med en enkel?

En dubbel hängstol ger mer utrymme och komfort för att njuta av avkoppling tillsammans med någon annan, eller själv. Den ger möjlighet till samvaro och delade stunder av avkoppling i en bekväm och elegant design.

Var kan jag placera en dubbel hängstol?

Du kan placera din dubbla hängstol på terrassen eller altanen, under en pergola eller i trädgården. Har du plats kan du till och med ha en hängstol inomhus! Skapa en avslappnad oas med kuddar och filtar för extra komfort och dekoration. Hängfåtöljen är en plats där du kan läsa, umgås eller bara koppla av.

Kan jag hänga en dubbel hängstol både inomhus och utomhus?

Ja, många dubbla hängstolar är utformade för att användas både inomhus och utomhus. Se till att du har rätt fästanordningar och att du följer tillverkarens rekommendationer för korrekt installation oavsett var du väljer att placera den.

Hur kan jag skapa en mysig atmosfär i min dubbla hängstol?

Lägg till mjuka kuddar, kast och kanske en hängande ljuslykta eller belysning för att skapa en mysig atmosfär. Färgvalen och textilierna kan anpassas efter din personliga smak och den övergripande stilen i din utomhusmiljö.