categoryTopBlock
Alla Stolar ute

En skön karmstol som utemöbel

2 568st karmstolar
Kampanj

En karmstol gör sig ypperligt som utemöbel! På Chilli har vi en mängd olika trädgårdsmöbler och utemöbler att välja mellan, och däribland en hel hög med utestolar. En karmstol ger matgruppen på uteplatsen ett inbjudande intryck. Det kan även vara fint att ha en karmstol invid husfasaden eller som komplement till dina balkongmöbler. Du sitter extra skönt i en karmstol då du kan vila armarna på armstöden och bara luta dig tillbaka och njuta av sommaren. 

Karmstolar att njuta av sommaren i

Vad räknas som bra sommarmöbler? Vi tycker att det som kännetecknar framgångsrika utomhusmöbler är när de helt enkelt låter dig njuta av sommaren och kan ge dig mängder av avkopplande stunder under din ledighet. Här kan du hitta trädgårdsstolar som säkrar dina sköna stunder i sommar. I en karmstol, vilostol, loungestol eller utefåtölj kan du fånga sommardagen och njuta av semestern. 

Vi har karmstolar i olika stilar, färger och material, välj stol efter behag och behov. Matcha dina utestolar med ett fint matbord till uteplatsen eller ett mindre bord som cafebord eller balkongbord för alla ljuvliga måltider utomhus. Komplettera dina karmstolar med dynor för extra hög sittkomfort och för att sätta en lite personlig prägel på din uteplats eller ditt uterum. 

På Chilli kan du alltid räkna med att hitta billiga utemöbler, där vi inte gjort kompromisser på varken stil eller kvalitet. Beställ dina utemöbler på Chilli idag, vi bjuder på frakten och ger dig 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj