Stol Hillerstorp Hemsö

Naturrotting

Artikelnummer: 131304
Antal
2

Specifikationer

Mått
Bredd45 cm
Höjd100 cm
Djup63 cm
Sittdjup41 cm
Sitthöjd48 cm
Material
MaterialtypNaturrotting
Övrigt
VarumärkeHillerstorp
SerieColt
FärgnamnVit
Färg
StilLantligtMarint
StällbarNej
UtseendeNaturrotting

Produktinformation

Hemsö stol är en tidlös stol och ett riktigt hantverk. Stolen är tillverkad i naturotting som är ett vackert material som ger stolen karaktär. Matcha gärna med ett rustikt matbord i mörkt trä för att skapa en ståtlig matgrupp som garanterat lyfter din matsal till en högre nivå!

Naturrotting
Naturrotting är precis som det låter: naturlig och hämtad från växtriket. Både färg och material ger möbeln en individuell karaktär och därför kan viss skillnad förekomma mellan möbelenheterna. Står den i direkt solljus kan den blekas. Det behöver dock inte innebära att möbeln förfulas. Tvärtom! En naturrottingmöbel blir vackrare med åren. Tänk på att naturrotting är utvecklat för inomhusmiljöer. Skötseln är enklast tänkbara: Borsta av med en mjuk borste, därefter torka med en fuktig trasa.   

Svenskt furu med FSC-stämpel
Furu för att tillverka dessa trädgårdsmöbler hämtas från tallskogarna i norra Sverige. I Småland formas de till vackra, hållbara och funktionella trädgårdsmöbler. Detta innebär att inga extra resor över världens hav behöver göras. Materialet har inte heller några tillsatser av miljöfarliga ämnen. Bara svenskt, klassiskt hantverk.

FSC! By buying products with the FSC label you are supporting the growth of responsible forest Management worldwide (märket för ansvarsfullt skogsbruk). 

Varumärke

Hillerstorp
Hillerstorp

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt
Shoppa våra Instagram-favoriter