Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffbord

Vita soffbord

501 st produkter
Visar 24 av 501 produkter
1
...
21

  • Varför ska jag välja ett vitt soffbord?

    Med ett vitt soffbord blir vardagsrummet genast större. Det bidrar även till att ge rummet en fräsch och ljus känsla. Har du redan inrett med starka eller mörka färger går det att matcha till ett vitt bord. Det passar även jättebra till en ljus inredning. Ett vitt soffbord är alltså perfekt till olika typer av miljöer oberoende av befintliga färger på möbler och matta.
  • Har ni vita soffbord i rustik stil?

    Hos oss hittar du många varianter på soffbord. Du kan kika på våra vita soffbord med lantlig eller rustik stil. Rustika möbler med karaktär skapar en hemtrevlig atmosfär, vilket är perfekt för fredagsmys eller spelkväll med vänner.
  • Ska jag välja soffbord med eller utan underhylla?

    Vi har många olika soffbordsmodeller med underhyllor, vilket är väldigt praktiskt att ha på ett soffbord. En del modeller har även lådor, där du kan stoppa undan saker du ofta använder i vardagsrummet men inte vill ska synas. På underhyllan kan du lägga kontroller, tidningar och din favoritbok. Kanske bordsspel eller stickningen du tar fram om kvällarna. Men föredrar du en extremt enkel inredning kanske det räcker med soffbord utan hylla. Tänk på dina behov och vanor innan du väljer ditt soffbord.