categoryTopBlock
Bord

Vita soffbord

810st produkter
Lagerrensning
  • Vit

Varför ska jag välja ett vitt soffbord?

Med ett vitt soffbord blir vardagsrummet genast större. Det bidrar även till att ge rummet en fräsch och ljus känsla. Har du redan inrett med starka eller mörka färger går det att matcha till ett vitt bord. Det passar även jättebra till en ljus inredning. Ett vitt soffbord är alltså perfekt till olika typer av miljöer oberoende av befintliga färger på möbler och matta.

Har ni vita soffbord i rustik stil?

Hos oss hittar du många varianter på soffbord. Du kan kika på våra vita soffbord med lantlig eller rustik stil. Rustika möbler med karaktär skapar en hemtrevlig atmosfär, vilket är perfekt för fredagsmys eller spelkväll med vänner.

Ska jag välja soffbord med eller utan underhylla?

Vi har många olika soffbordsmodeller med underhyllor, vilket är väldigt praktiskt att ha på ett soffbord. En del modeller har även lådor, där du kan stoppa undan saker du ofta använder i vardagsrummet men inte vill ska synas. På underhyllan kan du lägga kontroller, tidningar och din favoritbok. Kanske bordsspel eller stickningen du tar fram om kvällarna. Men föredrar du en extremt enkel inredning kanske det räcker med soffbord utan hylla. Tänk på dina behov och vanor innan du väljer ditt soffbord.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Höj och sänkbar
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Stil
Stapelbar
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Lagerrensning
Leverans inom 2-6 vardagar
Lagerrensning