Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffbord

Industriellt soffbord

146 st produkter
Visar 24 av 146 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Ett soffbord i industriell stil är mer än bara ett soffbord – det är en robust möbel som kombinerar funktion med en rå och modern estetik. Med sina industriella detaljer skapar ett soffbord i industriell stil en intressant kontrast och ger karaktär till ditt hem. Oavsett om det är för att placera din kopp kaffe eller för att visa upp dekorativa föremål, ger ett soffbord i industriell stil en unik och tuff touch till resten av din inredning.

Soffbord Industri: Robust soffbord i industriell stil

Frågor om soffbord industri

Hur inreder jag med ett soffbord i industriell stil?

För att inreda med ett soffbord i industriell stil, välj en grov och robust design i metall eller trä, kombinera neutrala färger och råa material som betonar ärlighet i designen. Placera soffbordet centralt och komplettera med industriella detaljer som exponerade glödlampor, återanvända träpallar och metallskyltar. Använd kontrasterande textilier och personliga dekorativa element för att balansera och skapa en autentisk och unik industriell atmosfär.

Vad kännetecknar ett soffbord i industriell stil?

Industriell inredningsstil är präglad av råa material som metall och trä, exponerade detaljer som balkar och tegelväggar, samt neutrala färger som grått och svart. Enkel och funktionell design, återanvända möbler, och stark belysning med exponerade glödlampor är typiska inslag. Stilen skapar en autentisk atmosfär som hyllar gamla fabriks- och lagerlokalsmiljöer genom att kombinera råheten i material med eleganta och kontrasterande element.

Hur kan jag bäst komplettera ett soffbord i industriell stil med övrig inredning?

Kombinera med möbler och dekor som kompletterar den industriella estetiken, som exempelvis metalliska detaljer och återvunna material.