Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffbord

Soffbord i marmor och med marmorskiva

31 st produkter
Visar 24 av 31 produkter
12

Populära filtreringar

Soffbord i marmor är det perfekta valet för dig som söker en sofistikerad och tidlös möbel att lyfta ditt hem med. Marmorns naturliga och vackra mönster gör varje soffbord unikt och ger en lyxig känsla till ditt vardagsrum. På Chilli hittar du ett brett sortiment av marmorbord, från klassiska runda och rektangulära former till moderna och minimalistiska designer. Utforska vårt utbud av soffbord i marmor för att hitta det perfekta bordet som passar din stil och dina behov.

Vanliga frågor och svar om Soffbord marmor

Vad är fördelarna med att välja ett soffbord i marmor?

Marmor är en naturlig sten som ger varje soffbord en unik och elegant look. Det är även mycket slitstarkt och motståndskraftigt mot repor och fläckar. Ett soffbord i marmor är en investering som kommer att hålla under många år och addera en lyxig touch till ditt hem.

Hur ska jag underhålla mitt soffbord i marmor?

För att bevara marmorns skönhet och hållbarhet bör du rengöra ditt soffbord regelbundet med en mjuk trasa och milt rengöringsmedel. Undvik att använda slipande rengöringsprodukter, då de kan skada ytan. Det är också rekommenderat att använda underlägg för att förhindra fläckar och repor.

Kan jag kombinera mitt soffbord i marmor med andra material och stilar?

Absolut! Soffbord i marmor passar utmärkt med en rad olika material och inredningsstilar. Marmorns naturliga skönhet och neutrala färgpalett gör det enkelt att matcha med trä, metall, glas och textilier. Oavsett om ditt hem är modernt, klassiskt, minimalistiskt eller något däremellan, kan ett soffbord i marmor bli en elegant och praktisk del av din inredning.