Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Soffbord

Soffbord i ek

51 st produkter
Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

  • Vilka olika stilar av soffbord i ek erbjuder ni?

    Vi erbjuder en mängd olika stilar av soffbord i ek, inklusive moderna, minimalistiska, klassiska, rustika och industriella bord. Oavsett din inredningsstil är vi säkra på att du kommer att hitta det perfekta eksoffbordet som kompletterar ditt vardagsrum hos oss.
  • Hur sköter man om ett soffbord i ek?

    För att förlänga livslängden på ditt soffbord i ek och behålla dess naturliga skönhet är det viktigt att rengöra och vårda det regelbundet. Använd en mjuk trasa och milt rengöringsmedel för att torka av damm och smuts. För att skydda bordets yta, använd möbelvax eller olja som är lämplig för ek. Undvik att placera heta eller fuktiga föremål direkt på bordet och använd underlägg för att skydda ytan mot repor och fläckar.
  • Varför välja ett soffbord i ek?

    Ett soffbord i ek är ett utmärkt val på grund av träets naturliga hållbarhet, skönhet och tidlösa elegans. Ek är ett starkt och hållbart träslag som åldras vackert över tid, vilket gör det till ett populärt val för soffbord. Dessutom passar ekborden i en mängd olika inredningsstilar och bidrar till att skapa en varm och välkomnande atmosfär i ditt vardagsrum.