Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Soffbord

Soffbord i glas och med glasskiva

177 st produkter
Visar 24 av 177 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

På Chilli hittar du ett brett utbud av eleganta och moderna soffbord i glas som passar perfekt för alla typer av inredningar. Våra soffbord är tillverkade av högkvalitativa glasmaterial och designade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande. Utforska vårt sortiment av soffbord med glas här och hitta det perfekta bordet för ditt hem.

Vanliga frågor om soffbord glas

Vilka typer av soffbord i glas finns det?

Det finns en rad olika typer av soffbord i glas att välja mellan, inklusive rektangulära, kvadratiska, runda och ovala bord. Dessutom varierar stilar från minimalistiska och moderna till mer klassiska och traditionella. Vissa glas soffbord har även hyllor eller fack för extra förvaring och funktionalitet.

Hur underhåller jag mitt soffbord i glas?

För att hålla ditt glas soffbord i gott skick är det viktigt att regelbundet rengöra ytan med en mjuk trasa och ett mild rengöringsmedel speciellt framtaget för glas. Undvik att använda slipande rengöringsmedel eller redskap som kan repa glasytan. Det är också viktigt att använda underlägg och kustar för att skydda bordet från repor och fläckar.

Vilka material kombineras ofta med glas i soffbord?

Soffbord i glas kombineras ofta med andra material för att skapa en unik och intressant design. Vanliga materialval inkluderar trä, metall och sten. Trä och metall ger en kontrasterande textur och värme, medan sten och marmor bidrar med en känsla av lyx och elegans. Kombinationen av material ger dig möjlighet att hitta ett soffbord som passar perfekt in i din inredning och personliga stil.