Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffbord

Soffbord i mässing

32 st produkter
Visar 24 av 32 produkter
12

Populära filtreringar

Soffbord i mässing är en trendig inredningsdetalj som har blivit allt mer populär de senaste åren. Mässing ger en elegant och tidlös känsla till rummet och passar utmärkt tillsammans med olika typer av inredningsstilar. Soffbord i mässing finns i olika storlekar och former, från runda till fyrkantiga och rektangulära. Många väljer att kombinera soffbordet i mässing med andra detaljer i samma material, som exempelvis lampor och ljusstakar. Det finns även möjlighet att mixa och matcha mässing med andra material, som trä och glas, för att skapa en personlig och unik inredningsstil.

Vanliga frågor om Soffbord mässing

  • Vilka är fördelarna med soffbord mässing?

    Fördelarna med soffbord i mässing inkluderar dess eleganta och stiliga utseende, dess hållbarhet och motståndskraft mot korrosion samt dess förmåga att passa in i en mängd olika inredningsstilar. Mässing är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett praktiskt val för möbler.
  • Hur matchar man övrig inredning med soffbord mässing?

    När du ska matcha övrig inredning med ett soffbord i mässing kan du tänka på att skapa en enhetlig känsla genom att använda andra detaljer i samma färgskala. Du kan till exempel välja kuddar och plädar i mjuka toner av beige eller grått, och matcha med gardiner och mattor i liknande nyanser. För att skapa kontraster kan du addera detaljer i svart eller grönt. Tänk också på att välja möbler med en liknande stil och materialval, så som en soffa i samma färgskala eller en fåtölj i samma material som soffbordet.
  • Är soffbord mässing tungt?

    Ja, soffbord som är tillverkade av mässing kan vara ganska tunga beroende på storlek och tjocklek på materialet. Mässing är en legering av koppar och zink och är ungefär tre gånger så tungt som aluminium. Det är dock inte lika tungt som exempelvis järn eller stål.