Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffbord

Soffbord trä, björk och furu

1095 st produkter
Visar 24 av 1095 produkter
1
...
46

Populära filtreringar

Välkommen till vår samling av soffbord i trä på Chilli.se! Här hittar du ett brett utbud av eleganta och funktionella träbord soffbord i olika stilar, färger och material. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta soffbordet i trä som kompletterar din inredning och förhöjer din vardagsrumsupplevelse.

Vanliga frågor om träbord soffbord

Vilka typer av trä används för att tillverka soffbord?

Vi erbjuder soffbord tillverkade av en rad olika träslag, såsom ek, valnöt, teak, björk och furu. Varje träslag har sina unika egenskaper och utseende, vilket ger dig möjlighet att välja det träsoffbord som bäst passar din inredningsstil och personliga smak.

Vad ska man tänka på när man väljer ett soffbord i trä?

När du väljer ett soffbord i trä bör du överväga storlek, form, färg och stil. Se till att soffbordet passar in i ditt vardagsrums layout och har tillräckligt med utrymme för att inte göra rummet överbelastat. Fundera även på vilken färg och ytbehandling som bäst matchar dina övriga möbler, samt vilken stil och design som kompletterar din inredning.

Hur sköter och underhåller man ett soffbord i trä?

För att bibehålla skönheten och livslängden på ditt träsoffbord rekommenderas regelbunden rengöring med en fuktig trasa och milt rengöringsmedel. Använd underlägg och bordstabletter för att skydda ytan från repor och värmeskador. Om ditt soffbord har en lackad eller oljad yta kan det vara lämpligt att återbehandla ytan med jämna mellanrum för att skydda träet och bevara dess lyster.