Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 10 av 10 produkter

Populära filtreringar

Låt en vit skinnfåtölj lyfta ditt hem till en helt ny nivå av stil och elegans! En skinnfåtölj är inte bara en bekväm plats att koppla av i efter en lång dag, utan även en viktig inredningsdetalj som kan ge ditt hem en exklusiv touch. En vit skinnfåtölj är tidlös och passar in i de flesta inredningsstilar, från klassiskt och traditionellt till modernt och minimalistiskt. Här på Chilli hittar du ett brett utbud av vita skinnfåtöljer som passar både din personliga smak och ditt hem.

Är en vit skinnfåtölj lätt att rengöra?

Ja, en vit skinnfåtölj är relativt lätt att rengöra. De flesta skinnfåtöljer kan rengöras med en fuktig trasa och mild tvål, men det är viktigt att du följer tillverkarens rekommendationer för att undvika skador på skinnet.

Hur kan jag matcha min vita skinnfåtölj med övrig inredning i rummet?

En vit skinnfåtölj är en mångsidig möbel som passar in i de flesta inredningsstilar. För en klassisk och tidlös look kan du matcha din vita skinnfåtölj med andra möbler i mjuka neutrala färger som grått, beige och ljusbrunt. För en mer modern look kan du välja möbler i starka färger som kontrasterar mot den vita skinnfåtöljen.

Kan jag placera min vita skinnfåtölj i direkt solljus?

Nej, det är inte lämpligt att placera en vit skinnfåtölj i direkt solljus då det kan skada skinnet och göra det sprött och torrt. Se till att placera din skinnfåtölj på en plats där den skyddas från direkt solljus och värmekällor som element och öppna spisar.