Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Matta

Grå matta

743 st produkter
Visar 24 av 743 produkter
1
...
31

Populära filtreringar

En grå matta är en tidlös klassiker som passar in i de flesta hem och inredningsstilar. Grått är en neutral färg som skapar en lugn och harmonisk känsla i rummet. En matta i grått fungerar både som en mjuk och skön yta att gå på och som en snygg inredningsdetalj. Oavsett om du vill ha en matta som matchar din soffa eller som bryter av mot en stark färg på väggarna så är en grå matta ett bra val. Dessutom är grått en färg som inte smutsas ner lika lätt som ljusa färger, vilket gör det till ett praktiskt val för hem med barn och husdjur.

Vanliga frågor om Grå matta

  • Är grå matta lätt att rengöra?

    Det beror på material och kvalitet på mattan. Vissa gråa mattor kan vara lätta att rengöra, medan andra kan vara mer utmanande att hålla rena. Generellt sett är dock ljusa mattor mer benägna att visa smuts och fläckar än mörkare mattor. Om mattan är gjord av material som är lätta att rengöra, som till exempel syntetiska fibrer eller ull, så kan det vara enkelt att hålla den ren med regelbunden dammsugning och eventuell fläckborttagning.
  • Hur inreder jag med en grå matta?

    En grå matta kan vara en utmärkt grund för att bygga upp en stilren och modern inredning. För att skapa en harmonisk helhet kan du matcha mattan med andra gråa detaljer i rummet, som kuddar, gardiner eller en pläd. Du kan också använda mattan som en kontrast mot starkare färger, som en röd fåtölj eller ett gult soffbord.
  • Var passar det att ha grå matta?

    Grå mattor kan passa bra i olika rum och inredningsstilar. I vardagsrummet kan en grå matta skapa en lugn och avslappnad atmosfär, medan i sovrummet kan den ge en mysig och behaglig känsla. Grå mattor kan också vara användbara i kontorsmiljöer eller andra utrymmen där man vill ha en neutral och professionell känsla. Det kan vara bra att välja en nyans av grått som passar bra med övrig inredning och färgsättning i rummet.