Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Matta

Oval matta

110 st produkter
Visar 24 av 110 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

En oval matta är ett populärt val för att ge rummet en mjuk och inbjudande känsla. Ovala mattor finns i olika storlekar och färger, vilket gör det lätt att hitta en som passar din inredning. En oval matta kan användas i många olika rum, till exempel i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen. Mattan kan även användas som en accent för att framhäva en speciell del av rummet, till exempel under soffbordet eller vid sängen. Oavsett var du väljer att placera din ovala matta kommer den garanterat att ge rummet en extra touch av stil och komfort.

Vanliga frågor om Oval matta

  • Vad är fördelarna med oval matta?

    En oval matta kan vara mer lämplig för vissa utrymmen eftersom den kan passa bättre i rum med rundade hörn eller ovala möbler. Dessutom kan en oval matta skapa en mjukare och mer organisk känsla i ett rum jämfört med en rektangulär matta. Slutligen kan en oval matta också ge en illusion av att utrymmet är större än det egentligen är, vilket kan vara en fördel i mindre rum.
  • Vilka storlekar är vanliga för oval matta?

    Vanliga storlekar för ovala mattor är 160x230 cm, 200x300 cm och 250x350 cm. Det finns också mindre storlekar tillgängliga för mindre utrymmen eller som accentmattor.