Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matta

Matta grön

230 st produkter
Visar 24 av 230 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

En grön matta kan ge liv och färg till ett rum. Grönt är en färg som symboliserar naturen och kan skapa en avslappnad och lugnande atmosfär. En grön matta kan också fungera som en accentfärg i ett annars neutralt rum. Det finns många olika nyanser av grönt att välja mellan, från ljus mintgrön till mörk skogsgrön. Valet av nyans beror på vilken typ av känsla man vill skapa i rummet.

Vanliga frågor om Grön matta

  • Hur kan jag inreda med grön matta?

    Du kan inreda med grön matta på olika sätt beroende på vilken stil du föredrar. Om du vill ha en naturlig känsla kan du kombinera den med trädetaljer och växter. För en mer modern look kan du matcha den med svarta eller vita möbler och accentuera med metalliska detaljer. Om du vill ha en mer färgglad inredning kan du kombinera den med andra färger som gult eller rosa. Tänk på att välja tillbehör och textilier som kompletterar eller kontrasterar den gröna mattan för att skapa en harmonisk inredning.
  • Vilka färger passar till grön matta?

    Färger som passar bra till grön matta är beige, brun, grå, vitt och gult. Du kan också använda komplementärfärger som rött eller lila för att skapa en kontrastfull effekt. Tänk på att välja färger som kompletterar eller kontrasterar din grön matta beroende på vilken känsla du vill skapa i rummet.
  • Vilken typ av grön matta ska jag ha?

    Vilken typ av grön matta du bör ha beror på vilket rum den ska placeras i, vilken stil du föredrar och vilken budget du har. För ett rum med mycket gångtrafik, som exempelvis ett vardagsrum eller hall, kan det vara lämpligt att välja en matta med högre slitstyrka. För ett sovrum eller en tvättstuga kan en mjukare matta vara att föredra. När det gäller stil kan olika nyanser av grönt passa olika bra beroende på om du vill ha en mer naturlig känsla eller en modernare stil. Det finns också olika material att välja mellan, som exempelvis ull, syntet eller bomull. Tänk på att en högre kvalitet oftast har en högre prislapp, men kan vara en god investering på lång sikt.