Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Matta

Rund matta

428 st produkter
Visar 24 av 428 produkter
1
...
18

Populära filtreringar

Ge rummet ett lyft med en rund matta! Runda mattor har en tendens att göra rummet mer levande och mjuka upp känslan av det. Vi har runda mattor i olika färger, storlekar och material för att du ska kunna hitta en som passar dig och ditt hem bäst. Placera en rund matta under soffbordet, skrivbordet eller mitt i rummet och du får en mjuk och trivsam tillvaro.

 

En rund matta för fyrkantiga rum

Varför välja en rund matta? Ja, varför inte?! Vi tänker ofta fyrkantigt när det kommer till mattor i hemmet, de följer liksom rummets linjer och det känns därför logiskt. Runda mattor kan också därför bli en spännande detalj i inredningen. De drar till sig uppmärksamhet genom att runda av de annars raka linjerna. Vill du ha en matta som drar ännu mer blickar till sig, med sprakande färger eller mönster, då kan du hitta sådana runda mattor här också. 

Mattor gör mycket för ditt hems helhetsintryck och har ljuddämpande effekt. Välj bland mattorna i vårt utbud och komplettera ditt hem med något som även är skönt för fötterna. Och du, var inte rädd för att gå den "runda väggen".