Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Örngott

Satinörngott

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Populära filtreringar

Satin örngott är tillverkade av ett slätt och glansigt tyg som känns mjukt och lyxigt mot huden. Dessa örngott är oftast tillverkade av polyester och är mycket hållbara och lättskötta. Satinöverdraget på örngottet hjälper till att minska friktionen mellan håret och örngottet vilket i sin tur kan minska skador och trassel i håret. Satinöverdraget kan också hjälpa till att behålla fukten i huden vilket kan bidra till en mjukare och mer hydrerad hud. Satinöverdraget på örngottet är ett populärt val för de som söker en bekväm och lyxig sömnupplevelse.

Vanliga frågor om Satin örngott

  • Är satin örngott bra för håret?

    Ja, satin örngott kan vara bra för håret eftersom det minskar friktionen mellan håret och örngottet jämfört med andra material som bomull. Detta kan bidra till att minska skador på håret, minska trassel och frizz, och behålla fukt i håret. Satin örngott kan också vara skonsamt mot huden och bidra till att minska rynkor.
  • Vad är det för skillnad på siden och satin örngott?

    Siden och satin är båda mjuka och glansiga tyger som används för att göra örngott. Skillnaden mellan dem ligger främst i materialet och vävtekniken. Siden är gjort av naturliga fibrer från silkesmaskens kokonger och har en slät yta och hög glans. Satin är däremot gjort av syntetiska eller naturliga fibrer som polyester, nylon eller silke och har en mer matt yta. Satin örngott är också vanligtvis billigare än siden örngott.
  • Vilken inredningsstil passar med satin örngott?

    Satin örngott passar bra med en lyxig och elegant inredningsstil. Det kan också passa bra med en romantisk inredningsstil, särskilt om örngotten är i en mjuk rosa eller pastellfärgad nyans. Satin är också ett populärt material för sängkläder på hotell, så det kan också bidra till att skapa en hotellkänsla i sovrummet.