categoryTopBlock
Textil

Vita sängkläder

329st produkter
Kampanj
  • Vit

Hur håller jag vita sängkläder vita?

Du kanske oroar dig för att dina sängkläder ska se smutsiga ut när du har vita sängkläder. Speciellt om du tycker om att äta frukost i sängen. Men låt inte det bli ett hinder för dig. Långtvätt i hett vatten gör dina lakan rena och vita igen. Då och då kan du ha i lite vinäger och bikarbonat för att göra lakanen skinande vita igen.

Varför ha vita sängkläder?

Vita sängkläder är fräscht och skapar en speciell stämning. Skapa hotellkänsla i ditt eget sovrum med puffiga och vita täcken. Tänk dig att du är på semester i Thailand när du kryper in under täcket om kvällen och somnar till en inspelning av havsvågor som rytmiskt spolar upp på stranden.

Har Chilli vita sängkläder?

Ja! Vi har allt du behöver till ditt sovrum såsom vita, klassiska sängkläder för olika bäddar. Stora och breda för dubbelsängen eller smalare varianter för enkelsängen. Vi har mysiga bäddset kompletta med underlakan, påslakan och kuddfodral i skinande vit färg. Du kan även hitta vita skydd eller fodral för bäddmadrass. Du kan kika på det sortiment vi har här på vår hemsida. Har du några frågor angående ditt köp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj