Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tapet

Retro tapeter

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

  • Var sätter jag upp en retro tapet?

    Din tapet med retrodesign passar extra bra när du vill inreda hemmet med en stil som påminner om en annat era. Retrotapeter kan komma med blommigt mönster såväl som randiga eller geometrisk design. Du kan sätta upp en retrotapet på en vägg i vardagsrummet för sätta din personliga prägel på inredningen. Eller varför inte använda en lugn, blommig tapet i sovrummet för en avslappnande stämning?
  • Hur väljer jag rätt retrotapeter?

    När du ska välja tapet retro behöver du komma ihåg att den gärna får göra kontrast till din inredning i både design och färg, men inte så mycket att det ser slumpmässigt ut. Välj gärna ut en design med färger eller former som redan finns i rummet.
  • Kan jag matcha en retro tapet med starka färger?

    Att kombinera starka färger är en av fördelarna med retrotapeter. Många av retrodesignerna är grundade på starka färgkontraster som grönt, orange och blått. Så om du tycker om glada färger kan du matcha din vägg med liknande färger på möbler, lampor och textilier. Här på Chilli har vi tapetrullar och fototapeter med snygga motiv och mönster, alla i form av tapeter retro. Vi tycker om att erbjuda våra kunder många alternativ, så vi har tapeter från alla delar av färgspektrumet.