Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Tapet

Tapeter svarta

159 st produkter
Visar 24 av 159 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Svart tapet är en tidlös och stilfull design som kan förändra ett rum. Hos Chilli hittar du ett brett sortiment av svarta tapeter som passar olika smaker och stilar. Den djupa svarta färgen ger en känsla av djup och skapar en dramatisk och modern look. Oavsett om du föredrar en enkel, enfärgad svart tapet eller en mer detaljerad mönsterdesign, kan du vara säker på att Chilli har det du behöver. Skapa en snygg och trendig inredning med hjälp av svart tapet från Chilli.

  • Varför ha mönstrade svarta tapeter?

    Häftiga mönster i en svart tapet på väggen kan ge ditt rum en helt ny känsla. En drastisk svart tapet gör sig allra bäst utan att borra upp en tavla på. Svarta tapeter är även ett snyggt inredningsverktyg i stora rum med långa väggar. Tapeter svarta kan skapa många olika känslor och stilar i ett rum. Den rockiga tonåringen kan hitta häftiga svarta tapeter hos Chilli, likväl som den personen som är ute efter stilrena, enkla och klassiska svarta mönstrade tapeter. Tycker du om vågade mönster och nya kombinationer ska du definitivt prova på några av Chilli's tapeter.
  • Hur matchar jag svarta tapeter?

    När du inreder med svart tapet finns det flera vägar du kan gå. Enbart svart och vitt kan bli otrolikt effektfullt och stilrent. Beroende på hur mycket tapet svart i förhållande till hur mycket vitt du har kan du både skapa ett väldigt ljust rum, likväl som ett mörkt rum. Du kan också välja att lägga till detaljer i rött, gult, blått eller någon annan färg i din inredning för att ge rummet liv och lyster. Att tapetsera ett sovrum helt med svarta tapeter kan skapa en skön och mörk atmosfär att sova i.
  • Vad ska jag tänka på när jag tapetserar med svart tapet?

    Ska du sätta upp din svarta tapet själv är det viktigt att du har rätt utrustning. Speciellt om du ska tapetsera med en svart tapet med mönster. För att slutresultatet ska se få en proffessionell finish krävs det att du räknar och mäter ordentligt innan du klipper och fäster din svarta tapet. Behöver du råd angående din en tapet svart kan du kontakta vår kundtjänst här på Chilli.