Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tapet

Tapet lantlig

36 st produkter
Visar 24 av 36 produkter
12

  • Vad kännetecknar en lantlig tapet?

    Lantliga tapeter karaktäriseras ofta av sina ljusa färger som ofta förekommer med något trevligt mönster inspirerat av naturen. Inte sällan är det blommor, blad eller andra växter som är i centrum för mönstret på tapeten. Här i Chillis lager hittar du ett mycket stort urval av lantlig gammaldags tapeter som fungerar lika bra i ditt kök som i ditt vardagsrum. Eller varför inte somna på kvällen omgiven av skogens blad i ditt eget sovrum?
  • Hur inreder jag med lantliga tapeter?

    Du kan alltid förstärka lantkänslan genom att välja en särskild sorts möbler. Äldre och antika möbler tillsammans med lantliga tapeter ger en svårslagen känsla av vackra stugor från förr. En ljus, träfärgad sekretär eller en blå buffé skänk är exempel på inredning som passar utmärkt ihop med tapet lantlig. Annars är det också snyggt med tapeter kök lantligt.
  • Hur vet jag vilken tapet som passar?

    Du behöver vara medveten om att lantliga tapeter i regel kommer med stora mönster på blommor och andra växter eller liknande. Om då dessutom dina möbler är klädda i liknande motiv är risken att två ingredienser, som individuellt är hur snygga som helst, istället blir en smaklös blandning i samma rum. Begrunda därför hur din befintliga inredning är beklädd, och anpassa tapeten och dess tillhörande mönster och ljus därefter.