Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Tapet

Beiga tapeter

249 st produkter
Visar 24 av 249 produkter
1
...
11

  • Vilken stämning ger beige tapet?

    Beige tapet hjälper dig att skapa en lyxig känsla i kombination med avslappning. Det är vilsamt för sinnet att inreda med beiga tapeter. Den lyxiga känslan kan du framhäva med hjälp av vitt och ljusgrått. Stora vackra gröna växter mot en beige tapet kan dessutom aldrig bli fel. Vill du ha ett lyxigt sovrum kan du matcha vita nyanser med en beige tapet. Skira vita gardiner som skapar rymd gör sig bra mot alla beiga tapeter.
  • Vilken stil kan jag skapa med beige tapet?

    En enfärgad eller mönstrad beige tapet ger en sober och lyxig stil. Du kan förutom vitt välja vackra nyanser av dämpat rosa för att få in lite färg i rummet. Beiga tapeter är ett sätt att låta textilier och möbler vara i centrum. Därför passar en beige tapet alla stilar där du vill skapa ett harmoniskt rum.
  • Hur kan jag inreda med beige tapet?

    En beige tapet kan du sätta upp på alla väggar i rummet eller ha som en fondtapet. En ljusare beige tapet kan du matcha med vilken stil du vill. Från mer skärgårdskänsla till en lyxigare herrgårdskänsla. Du kan ha en beige tapet som är mönstrad som fondvägg för en stilren känsla hemma.