Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Tapet

Fototapet

2735 st produkter
Visar 24 av 2735 produkter
1
...
114

Vill du skapa en unik känsla i varje rum? Genom att köpa fototapeter billigt kan du göra precis det. Oavsett om du beskriver din inredningsstil som minimalistisk, lantlig eller rustik har vi något för dig. Beställ din nya fototapet online hos oss på Chilli.

Vanliga frågor och svar om fototapeter

 • Vad finns det för olika motiv på fototapeter?

  Hos Chilli kan du hitta alla möjliga motiv. Från naturbilder till magnifika städer. Letar du efter en fototapet till barnrummet kanske barnen föredrar djurbilder eller något annat roligt. Vi har såklart också tapeter i abstrakta mönster. Oavsett vilket motiv du vill ha, har vi på Chilli något för alla.
 • Hur tapetserar man en fototapet?

  Det är inte svårt att tapetsera med fototapet, du tapetserar på samma sätt som med en vanlig tapet. Innan du beställer din fototapet behöver du börja med är att mäta väggen du ska tapetsera. Sedan beställer du rätt storlek och när den kommit hem är det bara att sätta upp den på väggen. Sedan kan du njuta av din nya unika väggkonst.
 • Vad finns det för fördelar med fototapet?

  Med en fototapet kan du enkelt sätta stilen hemma. Har du ett litet och kompakt rum kan du tapetsera med motiv i ljusa färger för att ge rummet en mer öppen känsla. Har du stora ytor kan du klä in en vägg med spektakulära fotografier så blir det mer ombonat hemma. Hos Chilli hittar du fototapeter i många olika motiv så du enkelt kan förändra atmosfären i ett rum.
 • Kan fototapet blekna?

  De fototapeter som du köper billigt online hos oss kommer inte belkna. Fototapeten vi säljer är behandlade att stå emot UV-strålning. Din fototapet kommer med andra ord vara med dig många år framöver.