categoryTopBlock
Inredning

Rosa tapeter

119st produkter
Kampanj
  • Rosa

Hur köper jag rätt typ av rosa tapet?

Rosa tapeter kan passa olika rum i hemmet och förmedla allt från sockersött till en vuxen och sofistikerad känsla. Det beror helt på den rosa nyans du väljer. Tänk att ljusa och varma toner passar bra till den där sockersöta känslan och kan vara perfekt i ett barnrum. Om du vill ha en rosa tapet i vardagsrummet som ser allvarlig och elegant ut behöver du en kallare ton. Du kan även använda rosa tapeter som går i mörka nyanser, kanske med lila underton för att skapa en kraftig wow-känsla.

Mönster eller enfärgad rosa tapet?

Rosa tapeter med mönster eller motiv är jättesnyggt och kan göra väggen mycket mer intressant och iögonfallande. Som tumregel bör du hålla dig till smått mönster eller enfärgad tapet i små rum. Det göra att rummet känns större och mindre rörigt ut. I rum med stora väggar kan du passa på att använda tapet med stora motiv, som exempelvis enorma blommor eller stadsmotiv i rosa toner.

Vad har Chilli för rosa tapeter?

Här på Chilli har vi ett brett urval av tapeter. Vi har både enfärgade och mönstrade tapeter, allt från fototapet till tapetrulle i skimmerrosa. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt tapet.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj