Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Tapet

Rosa tapeter

87 st produkter
Visar 24 av 87 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Rosa tapeter ger ditt hem en touch av både färgstark färg, men även pastelliga toner. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av rosa tapeter som kommer att föra en unik charm till dina väggar. Oavsett om du föredrar en ljus pastellrosa för att skapa en mjuk och lugn atmosfär, eller en djupare nyans för att ge rummet en djärv och livlig känsla, finns det något för alla. De olika mönstren och texturerna gör att du kan skapa en personlig stil som passar perfekt till ditt hem. Upptäck Chillis rosa tapeter och förvandla ditt rum till en plats fylld av feminin skönhet och stil.

  • Hur köper jag rätt typ av rosa tapet?

    Rosa tapeter kan passa olika rum i hemmet och förmedla allt från sockersött till en vuxen och sofistikerad känsla. Det beror helt på den rosa nyans du väljer. Ljusa och varma toner passar bra till den där sockersöta känslan och kan vara perfekt i ett barnrum. Om du vill ha en rosa tapet i vardagsrummet som ser allvarlig och elegant ut behöver du en kallare ton. Du kan även tapetsera med en tapet rosa som går i mörka nyanser, kanske med lila underton för att skapa en riktig wow-känsla.
  • Mönster eller enfärgad rosa tapet?

    Tapeter i rosa med mönster eller motiv är jättesnyggt och kan göra väggen mer intressant och iögonfallande. Som tumregel bör du hålla dig till en tapet rosa med smått mönster eller enfärgad tapet i de mindre rummen. Det gör att rummet kan kännas större och uppfattas som mindre rörigt. I rum med stora väggar kan du passa på att använda tapet med stora motiv, som exempelvis stora blommor blommor eller andra roliga motiv i rosa toner.
  • Vad har Chilli för tapeter i rosa?

    Här på Chilli har vi ett brett urval av tapeter rosa. Vi har både enfärgade och mönstrade tapeter, allt från fototapet till tapetrulle i skimmerrosa. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt tapet.